Arsa yatırımı yapmak isteyenlere TOKİ’den müjde! Tam 35 ilde satışlar başlıyor: Uzun vade uygun fiyatlar

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere TOKİ’den müjde! Tam 35 ilde satışlar başlıyor: Uzun vade uygun fiyatlar

TOKİ’den arsa almak isteyen binlerce vatandaşa müjdeli bir haber geldi. Tam 35 ilde yüzlerce arsanın satışa çıkacağı öğrenildi. İşte satışlara ilişkin merak edilen detaylar…

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 35 farklı ilde toplam 303 arsanın açık artırma yöntemiyle satışa sunulacağını duyurdu. TOKİ'nin satışa sunduğu arsalar, konut, ticaret, sanayi ve sosyal-kültürel tesis alanları gibi farklı niteliklere sahip. Katılımcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile bu arsaları satın alabilecek. İşte TOKİ satışlarının detayları…

yeni-proje-003.jpg

SATIŞA SUNULAN ARSALAR HAKKINDA DETAYLAR

TOKİ tarafından açık artırmaya sunulan arsaların en düşük fiyatı 131 bin TL olarak belirlenirken, toplam alanı 2 milyon 882 bin 535 m²'dir. Muhammen bedeli ise 13 milyar 553 milyon 938 bin 598 TL olarak belirlenmiştir. Satışa katılmak isteyen vatandaşlar, arsa seçimlerini müzayede sonrası yapabilecek.

ARSALARIN YER ALDIĞI İLLER

Açık artırmada yer alacak arsalar, Türkiye’nin 35 ilinde bulunmaktadır. Bu iller arasında Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Elazığ, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Kayseri, Çorum, Aksaray, Amasya, Çankırı, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Muş, Malatya, Artvin, Bitlis ve Düzce bulunmaktadır.

yeni-proje-1-002.jpg

İHALEYE NASIL KATILINIR?

Açık artırma, 30 ve 31 Ekim 2024 tarihlerinde Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda saat 10.30’da gerçekleştirilecektir. Katılımcılar, "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden online teklif verebilirler.

Ayrıca, satışlarla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, TOKİ'nin resmi web sitesi "www.toki.gov.tr" adresini ziyaret edebilir veya "0212 608 15 00" numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN