81 ilde milyonlarca öğrenciye müjdeli haber! MEB duyurdu: Okullar bu tarihte tatil

81 ilde milyonlarca öğrenciye müjdeli haber! MEB duyurdu: Okullar bu tarihte tatil

81 ilde milyonlarca öğrenciye müjdeli haber geldi. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre okullar bu tarihte tatil oldu. İşte detaylar…

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyetin 101. yıl dönümü nedeniyle hazırlıklar sürerken, öğrenciler ve çalışan yurttaşlar 28 ve 29 Ekim günlerinin resmi tatil olup olmadığını merak ediyor. İşte detaylar…

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ TATİL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, 29 Ekim günü tüm okullar, kamu kurumları ve kuruluşlar tatil olacak. Milyonlarca öğrenci ve çalışan, bu özel günde dinlenmenin ve kutlamaların tadını çıkaracak.

28-29-ekimde-okullar-tatil-mi-1.jpg

28 EKİM YARIM GÜN TATİL

Cumhuriyet Bayramı'ndan bir gün önce, yani 28 Ekim günü de yarım gün resmi tatil kapsamına girmektedir. Bu çerçevede, 28 Ekim’de hizmet veren kurumlar ve okullar yarım gün çalışacak. Bu uygulama, yurttaşların 29 Ekim kutlamalarına hazırlanmaları için bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN