Muslera Galatasaray'a veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu: İmzalar atılıyor...

Muslera Galatasaray'a veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu: İmzalar atılıyor...

2011 yılının yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olarak sarı-kırmızılı ekibin efsanesi haline gelen Fernando Muslera, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı büyük oranda belli oldu.

2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten Fernando Muslera, sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni durağı büyük oranda belli oldu. Aslan'ın yıldız eldivenin yeni durağı herkesi şaşırttı.

2011 yılında Galatasaray'a transfer olan ve 13 yıldır Galatasaray formasını terleten Muslera, sezon sonunda sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor. Tecrübeli eldivenin yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Aslan'ın deneyimli eldiveni sezon sonunda ülkesine dönmeyi ve futbolu Uruguay'da bırakmayı planlıyor.

Galatasaray tarihinde en çok forma giyen yabancı oyuncu olan 38 yaşındaki eldiven, jübilesini Uruguay'da yapmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde TV100 canlı yayınına katılarak Muslera hakkında açıklamalarda bulunan Okan Buruk da deneyimli eldivenin bu hedefini doğrulayarak şunları söylemişti:

"Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip.

Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil."

Deneyimli teknik adamın sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması ve ülkesine geri dönmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN