Okan Buruk ayrılığı canlı yayında açıkladı! Aslan, yıldız ismine veda ediyor! Sarı-kırmızılı camiayı üzen haber

Okan Buruk ayrılığı canlı yayında açıkladı! Aslan, yıldız ismine veda ediyor! Sarı-kırmızılı camiayı üzen haber

Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli teknik adamı Okan Buruk, takımın yıldız ismi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Bu sezon, Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, aynı zamanda Avrupa Ligi'nde de zafere ulaşmayı hedefliyor. Bu iki hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Okan Buruk, Galatasaray'da yaşanacak ayrılığı canlı yayında açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde TV100'ün canlı yayın konuğu olarak Ersin Düzen, Tümer Metin, Ümit Karan ve Volkan Demirel'in sorularını yanıtlayan Galatasaray teknik adamı Okan Buruk, 2011'den bu yana Galatasaray formasını terleten Fernando Muslera'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

"MUSLERA ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR"

Tecrübeli file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini açıklayan deneyimli teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip.

Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN