9 ay içinde yedinci zam! Ocakları kapattıracak: Tüp fiyatları bir kez daha arttı

9 ay içinde yedinci zam! Ocakları kapattıracak: Tüp fiyatları bir kez daha arttı

Mutfakların olmazsa olmazı tüp fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. 9 ay içinde yedinci zam geldi! Tüp fiyatları bir kez daha arttı. Güncel tüp fiyatları...

Peş peşe gelen zamlardan en çok etkilenen mutfak tüpleri oldu. Eylül ayında yapılan son zamla birlikte tüp fiyatları dokuz ay içinde yedinci kez yükseliyor. Son zammın ardından fiyatlar 850 TL’ye dayandı.

ZAMLARIN ARDINDAN GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Eylül ayı itibarıyla, farklı kullanım alanlarına göre tüplerin yeni fiyatları da netleşti. Vatandaşların en çok kullandığı 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı, 850 TL'ye yükseldi. Piknik tüpleri ise 170 TL'den satışa sunuluyor. Ticari ve sanayi tüplerinde de fiyat artışları dikkat çekiyor; 24 kilogramlık ticari tüpün fiyatı 1.560 TL, 45 kilogramlık sanayi tüpü ise 3.200 TL oldu.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN