Yapışık ikizlerle evlenen adama eski eşinden dava! Mahkeme celbiyle neye uğradığını şaşırdı

Yapışık ikizlerle evlenen adama eski eşinden dava! Mahkeme celbiyle neye uğradığını şaşırdı

Abby ve Brittany Hensel adlı yapışık ikizlerden biriyle evlenen adam, eski eşinden gelen babalık davasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

ABD'de bir reality TV dizisinde şöhrete kavuşan öğretmen Abby Hensel'in, üç yıl önce sessizce evlendiği ortaya çıktı. Abby Hensel ve yapışık ikizi Brittany Hensel bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu.

yapisik-ikizlerle-evlenen-damada-eski-esinden-dava-1.jpg

BABALIK DAVASI AÇTI

Üç yıl önce evlenmelerine rağmen düğün fotoğraflarını yeni paylaştıkları için şimdi gündeme gelen yapışık ikizlerden Abby Hensel, gazi Josh Bowling ile evlendiklerini söylemişti.

Josh Bowling, Abby Hensel ile evlenmeden önce evlenip çocuk sahibi olduğu kadın tarafından babalık davasıyla sarsıldı. Eski karısı Annica, babalık davası açtı. Çift, 2019 yılında ayrılmıştı.

Gercekgundem'de yer alan habere göre, Isabella Bowling ise şu an 8 yaşında. Mahkeme kayıtları, eski eş Annica'nın Josh ve Gavin Vatnsdal adlı başka bir adama karşı dava açtığını gösteriyor.

yapisik-ikizlerle-evlenen-damada-eski-esinden-dava-2.jpg

KIZININ BABASI OLMAYABİLİR

Mahkeme kayıtlarına göre, Josh Bowling ve Annica, 2010 yılında evlenmiş, ardından 2019 yılında ayrılmışlardı. Şu anda 8 yaşındaki kızları Isabella Bowling'in velayetini paylaşıyor.

Josh ve Annica'nın boşanması 23 Nisan 2020 tarihinde sonuçlandı, ardından Annica'nın aynı yıl içinde mahkeme belgelerinde 'Isabella'nın üvey kız kardeşi' olarak anılan başka bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

Hangi çocuk için babalık testinin yapıldığı belli değil, ancak 7 Mart 2024 tarihinde mahkemeye kamuoyuna kapalı bir genetik test raporu sunulduğu öğrenildi. Yani Isabella'nın babası Josh Bowling olmayabilir.

yapisik-ikizlerle-evlenen-damada-eski-esinden-dava-3.jpg

OLUMSUZ ELEŞTİRİYE MARUZ KALDILAR

Öte yandan Abby ve Brittany ikizler, gördükleri yoğun ilgi karşısında şaşkın.

Hayatlarını aslında gizli yaşamadıklarını, sadece düğün fotoğraflarını yeni yayınladıklarını söyleyen ikizler çok sayıda olumsuz eleştiriye de maruz kaldıklarını söylüyor.

Anne olmak isteyen ikizler bunun bir gün gerçek olmasını diliyor. Abby'nin eşi Josh da bu konuda ikizleri destekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN