Alman savaş gemisi, Lübnan açıklarında İHA düşürdü

Alman savaş gemisi, Lübnan açıklarında İHA düşürdü

Birleşmiş Milletler’in Lübnan Geçici Barış Gücü (UNIFIL) kapsamında görev yapan Alman donanmasına ait bir savaş gemisi, Lübnan kıyıları yakınlarında bir insansız hava aracını etkisiz hale getirdi.

Almanya’nın Lübnan açıklarında konuşlu savaş gemisi, son dönemlerde artan hava ihlallerine karşı önlem olarak bir insansız hava aracını düşürdü. Birleşmiş Milletler’in UNIFIL misyonu çerçevesinde görev yapan geminin, operasyonel başarı ile güvenlik alanındaki görevine dikkat çektiği bildiriliyor.

Alman Haber Ajansının Alman Silahlı Kuvvetler Komutanlığı Sözcüsü'ne dayandırdığı habere göre UNIFIL'in bir parçası olan "Ludwigshafen am Rhein" savaş gemisindeki savunma sistemi, sabah saatlerinde Lübnan açıklarında bir insansız hava aracını düşürdü.

İHA, NAKURA AÇIKLARINDA DÜŞÜRÜLDÜ

İnsansız hava aracının Lübnan'ın Nakura şehrinin kuzeybatısında kıyıdan uzakta ve geminin oldukça yakın bölgesinde düşürüldüğü kaydedildi.

Düşürülen İHA'nın parçalarının toplandığı ve inceleneceği aktarıldı.

Almanya'nın UNIFIL misyonu kapsamında görev yapan "Ludwigshafen am Rhein" gemisinde 60 kişilik mürettebat ve Nakura'daki BM karargahında 40 asker bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN