Ivana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu

Ivana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ın ölüm nedeni resmi olarak açıklandı. New York Baş Tıbbi Muayene Ofisi sözcüsü, Ivana Trump'ın evinin merdivenlerinden düşerek aldığı künt travmadan dolayı hayatını kaybettiğini belirtti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu.

İngiliz basınından The Guardian'ın haberine göre; New York Baş Tıbbi Muayene Ofisi sözcüsü, 73 yaşındaki Trump'ın evinin merdivenlerinden düşerek aldığı künt travma nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

New York’un Manhattan bölgesindeki evinde "baygın ve tepkisiz halde" bulunduğu belirtilen Ivana Trump’ın tıbbi bir olay geçirdikten sonra merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği düşünülüyor. Soruşturmayı yürüten dedektifler, Trump'ın ölümünün herhangi bir cinayet şüphesi taşımadığını kaydetti.

Haberde Ivana Trump’ın hayatını kaybettiği gün, kuaför randevusunun olduğu belirtilirken bugün ise St. Tropez seyahatine çıkacağı ve eylüle kadar orada tatil yapmayı planladığı kaydedildi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, eski eşi Ivana Trump’ın ölüm haberini kendi sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı paylaşımla duyurarak "Ivana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini, onu seven birçok kişiye bildirmekten dolayı çok üzgünüm" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN