Güney Kore'de pil fabrikasında yangın: 1 ölü, 19 kayıp

Güney Kore'de pil fabrikasında yangın: 1 ölü, 19 kayıp

Güney Kore'nin Hwaseong şehrinde bulunan bir lityum pil fabrikasında meydana gelen yangında, bir işçi hayatını kaybetti, 19 işçiden ise haber alınamıyor.

Güney Kore’nin Hwaseong şehrindeki pil fabrikasında çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, 19 kişiden haber alınamadığı bildirildi.

Yangın, yerel saatle 10.30'da henüz bilinmeyen bir sebeple başladı. İlk belirlemelere göre, yangında bir işçi yaşamını yitirdi, üç işçi yaralandı ve 19 işçiye ise ulaşılamıyor.

Hwaseong itfaiyesinin açıklamasına göre, fabrikadaki 35 binden fazla pilin yol açtığı patlamalar yangının hızla büyümesine neden oldu.

Yangına, bölgeye sevk edilen 50 itfaiye aracı ve 150 personel ile müdahale edildiği ancak, devam eden patlamaların söndürme çalışmalarını zorlaştırdığı belirtildi.

Yetkililer, can kaybının artmasından endişe duyuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN