Antalyaspor Ganalı yıldız futbolcu Michael Essien'i transfer etmek istiyor

Antalyaspor Ganalı yıldız futbolcu Michael Essien'i transfer etmek istiyor

Antalyaspor, gelecek sezon Samuel Eto'o'nun sayesinde takıma yıldız transfer etmeyi hedefliyor. Hedefteki isim ise Ganalı fubolcu Michael Essien...

Samuel Eto'o'nun tavsiyesiyle kadrosuna birçok kaliteli ve potansiyelli isim kazandıran Antalyaspor, gelecek sezon yine Kamerunlu süperstarın sayesinde takıma yıldız transfer etmeyi hedefliyor.

16-04/22/michael-essien-speaks-about-his-career-in-panathinaikosw_hr.jpg

Fanatik'in haberine göre; Kırmızı-Beyazlılar'ın listesine giren son isim uzun yıllar Chelsea forması giyen Essien oldu. Yunanistan'da Panathinaikos forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Eto'o'nun bizzat görüştüğü ve gelecek sezon için söz aldığı ifade ediliyor.

16-04/22/michaelessienscoredforpanathinaikos.png

Yunanistan'da 15 maçta forma giyen ve takımına uyum sağlayamayan oyuncu için Yunan basınının da sık sık yeni sezondaki adresinin Türkiye olacağına dair haberler yapıldığı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN