TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, değiştirileceği iddia edilen Süper Kupa tarihiyle ilgili açıklama yaptı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Suudi Arabistan'da yaşanan kriz nedeniyle Şanlıurfa'da oynanacağı duyurulan Süper Kupa'nın tarihi de 7 Nisan olarak kamuoyuna açıklanmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin Avrupa serüveni nedeniyle bu tarihin değiştirilebileceği iddia edilmişti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, söz konusu iddialara açıklık getirdi. Büyükekşi yaptığı açıklamada, ''Süper Kupanın 6 Nisan'a alındığı... Öyle bir şey söz konusu değil, doğru değil. Şu anda gündem milli takımımız. 6 Nisan doğru değil. Fenerbahçe'den böyle bir talep geldi. Değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek finale, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN