Hayatım boyunca bu kuruyemişi ağzıma bile sürmedim! 81 yaşındaki Prof. Dr. Canan Karatay'tan çarpıcı itiraf

Hayatım boyunca bu kuruyemişi ağzıma bile sürmedim! 81 yaşındaki Prof. Dr. Canan Karatay'tan çarpıcı itiraf

Ülkemizde popüler olan bir kuruyemiş çeşidinin yurt dışından geldiğini ve ilaçlı olabileceğini belirten Prof. Dr. Canan Karatay, "Ben hayatımda bir tane bile yememişimdir" diyerek uyardı. İşte, Prof. Dr. Canan Karatay'ın yemediği o kuruyemiş...

Türkiye'nin zengin fındık, fıstık ve ceviz kaynaklarına sahip olduğunu vurgulayan kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bu besinleri tercih etmenin daha sağlıklı bir seçenek olduğunu söyledi.

"KAJUNUN ÜZERİNE BOZULMASIN DİYE GAZ SIKIYORLAR"

Mynet'te yer alan habere göre, Prof. Dr. Canan Karatay, kajunun üzerine sıkılan bir gaz maddesinden dolayı dikkatli tüketilmesi gerektiğine dair uyarıda bulundu. Yurt dışından gelen kuruyemişlerin bozulmaması ve küflenmemesi için üzerlerine bromür gazı sıkıldığını belirten Prof. Dr. Canan Karatay, ürünleri yerel olarak mevsiminde tüketme uyarısında bulundu.

"BEN HAYATIMDA KAJU YEMEDİM"

Brezilya cevizinin çok tehlikeli olduğunu belirten Prof. Dr. Canan Karatay bir parantez de kajuya açtı. Vatandaşların severek tükettiği kajunun çoğu zaman ilaçlı olduğunu belirten Karatay, "Ben hayatımda bir tane bile yememişimdir. Fındık, fıstık ve ceviz varken neden kaju yiyeyim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN