Kartal bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: Gol makinesi adım adım Beşiktaş'a! 195 gol 122 asist...

Kartal bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: Gol makinesi adım adım Beşiktaş'a! 195 gol 122 asist...

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda transfer operasyonuna başladı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesinde olmayı hedefliyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda dünya yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile sözleşme imzalayarak teknik adam konusundaki belirsizliği gideren Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, gol makinesine kancayı taktı.

Kadrosuna sınıf atlatacak takviyeler yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yıldız transferi için çalışmalara başladı. Kartal, MLS ekibi Toronto formasını terleten Lorenzo Insigne transferi için düğmeye bastı. 33 yaşındaki gol makinesinin Avrupa'ya dönme fikrine sıcak baktığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta danışmanlık görevine getirilen Amerikalı Brad Friedel'in, ülkesindeki iyi ilişkileri kullanarak bu transferi bitirmeyi hedeflediği iddia edildi. Özellikle Napoli'de forma giydiği dönemde ortaya koyduğu performansla efsaneleşen golcü oyuncu İtalya Milli Takım formasıyla 54 maçta 10 gole imza attı.

İtalyan yıldız, geçtiğimiz sezon MLS ekibinde 10 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 3 asistlik katkı sundu.

33 yaşındaki İtalyan yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 598 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 195 gol 122 asiste imza attı.

Lorenzo Insigne - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN