Jose Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı oldu. Resmi teklif yapıldı, hayırlı uğurlu olsun

Jose Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı oldu. Resmi teklif yapıldı, hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı oldu. Resmi teklif yapıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile başarı yakalamak istiyor. Gelen son transfer iddiaları ise taraftarları heyecana boğdu. Mourinho'nun Polonyalı genç yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor! Szymanski aracı oldu. Resmi teklif yapıldı, hayırlı uğurlu olsun.

MOURINHO'NUN POLONYALI GENÇ YILDIZI FENERBAHÇE'YE GELİYOR! SZYMANSKİ ARAYA GİRDİ

Fenerbahçe'de transfer mesaisi başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Roma'da forma giyen Polonyalı yıldız Nicola Zalewski'ye kanca attı.

yeni-proje-38.jpg

Polonya - Türkiye maçı sonrası Szymanski bir soru üzerine 'Zalewski bana Jose Mourinho'nun çok iyi hoca olduğunu söyledi. Zalewski'yi Fenerbahçe'ye getirmek isterim ama tabii bu bir şaka" demişti.

KİRALANMA YÖNTEMİ KULLANILACAK

Fenerbahçe'nin Polonya Milli Takımı'nın 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu gündeme aldığı iddia edildi. Roma'da forma giyen ve 2025'e kadar kontratı bulunan oyuncunun, satın alma opsiyonuyla kiralanabileceği konuşuluyor.

yeni-proje-39.jpg

Bu sezon Roma formasıyla 33 resmi maça çıkan Zalewski, 3 asist yapma başarısı gösterdi. Genç futbolcunun piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN