Hasan Arat taraftarlara asıl transfer müjdesini verdi! 95 milyon euro ödenen yıldız Beşiktaş'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat taraftarlara asıl transfer müjdesini verdi! 95 milyon euro ödenen yıldız Beşiktaş'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar peş peşe transfer bombalarını patlatıyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat taraftarlara asıl transfer müjdesini verdi! 95 milyon euro ödenen yıldız Beşiktaş'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durmak ne bilmiyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat taraftarlara asıl transfer müjdesini verdi! 95 milyon euro ödenen yıldız Beşiktaş'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT TARAFTARKARA ASIL TRANSFER MÜJDESİNİ VERDİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçiren siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal’dan boşalan yere Manchester United’dan Antony’e teklif götürdü. Tarafların anlaşması halinde Antony kiralık olarak oynayacak.

yeni-proje-2024-07-23t113546-225.jpg

95 MİLYON EURO ÖDENEN YILDIZ BEŞİKTAŞ' GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

1,72'lik kanat oyuncusunun piyasa değeri 25 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Deneyimli futbolcu, 2 sene önce Ajax'tan United'a 95 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Antony'yi önerdi Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken yeni bir isim gündeme geldi ESPN'in İngiliz versiyonuna göre Manchester United, Antony'yi kiralama fikrine açık. Kanat oyuncusu 2 yıl önce Ajax'tan yaklaşık 100 milyon avro'ya geldi.

yeni-proje-2024-07-23t113559-831.jpg

M. United, Antony'nin performansının yakın zamanda iyileştiğini göremedi. Bu yüzden Brezilyalı kanat oyuncusunu kiralamaya açık. Tek şart Anthony'yi kiralayan kulübün haftalık 80 bin Euro olan (4.1 milyon Euro) maaşının tamamını üstlenmesi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN