Beşiktaş'tan yılın transfer bombası! Galatasaray'ın kolunu kanadını kıracaklar. Hasan Arat 25 yaşındaki yıldızı alıp geliyor

Beşiktaş'tan yılın transfer bombası! Galatasaray'ın kolunu kanadını kıracaklar. Hasan Arat 25 yaşındaki yıldızı alıp geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer mesaisine devam eden siyah-beyazlılardan yeni bir hamle geldi. Taraftarlar bu gelen bilgiyle heyecana boğulacak. Beşiktaş'tan yılın transfer bombası! Galatasaray'ın kolunu kanadını kıracaklar. Hasan Arat 25 yaşındaki yıldızı alıp geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan yılın transfer bombası! Galatasaray'ın kolunu kanadını kıracaklar. Hasan Arat 25 yaşındaki yıldızı alıp geliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER BOMBASI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Özellikle hücum hattını gençleştirmek isteyen siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu radarına aldı. Beşiktaş transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sol ve sağ kanat arayışları içinde olan siyah beyazlı yönetim her türlü alternatif isimleri masaya yatırıyor. Son olarak Beşiktaş'ın transfer gündemine bir iddiaya göre Galatasaray ve A Milli Takım'ın sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ismi geldi. Yıldız oyuncu için çalışmaların başladığı gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-10t122235-782.jpg

GALATASARAY'IN KOLUNU KANADINI KIRACAKLAR! HASAN ARAT 25 YAŞINDAKİ YILDIZI ALIP GELİYOR

Söylentilere göre Galatasaray ile problem yaşayan Kerem Aktürkoğlu için Beşiktaş yönetiminin beklemede olduğu, Kerem'in anlaşma sağlayamaması halinde devreye gireceği bildirildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın etik kurallar çerçevesinde hareket edeceklerini ve yıldız oyuncunun kararını bekleyeceklerini yöneticilerine ilettiği söylendi.

yeni-proje-2024-08-10t122250-374.jpg

Transferde ses getiren hamleler yapan Beşiktaş, sürpriz bir transferi kolluyor. Beşiktaşlı kurmaylar yıldız futbolcu için yoklama yapacak. Eğer transfer görüşmelerinden olumlu sonuç alınır ise 2026'da sözleşmesi biten 25 yaşındaki yıldız futbolcu yıllar sonra siyah beyazlı formayı giymiş olacak. Ayrıca Beşiktaş sol kanat problemini bir Türk oyuncu ile çözecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN