Beşiktaş'tan Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Kartal'dan tarihi transfer girişimi...

Beşiktaş'tan Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Kartal'dan tarihi transfer girişimi...

Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Beşiktaş, Galatasaray'ın golcü ismi Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Kartal, yılın transfer operasyonuna imza atmayı planlıyor.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bu kez gözünü Galatasaray ile yolları ayırması beklenen Kerem Aktürkoğlu'nda dikti. Kartal, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında yarın akşam deplasmanda Karadeniz ekibi Samsunspor'un konuğu olacak Beşiktaş, tarihi bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez gözünü Galatasaray ve A Milli Takım'ın golcü ismi Kerem Aktürkoğlu'na dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Beşiktaş, Galatasaray'ın golcü ismi Kerem Aktürkoğlu'nu transfer gündemine aldı.

Galatasaray ile problem yaşayan Kerem Aktürkoğlu için Beşiktaş yönetiminin beklemede olduğu, Kerem'in sarı-kırmızılı ekipten ayrılma yönünde bir karar alması halinde Beşiktaş'ın devreye gireceği öne sürüldü.

Siyah-beyazlı ekibin Başkanı Hasan Arat'ın etik kurallar çerçevesinde hareket edeceklerini ve yıldız oyuncunun kararını bekleyeceklerini yöneticilerine ilettiği söylendi.

Geçen sezon Galatasaray forması altında 34 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımına 15 gol 9 asistlik katkı sunmuştu. Golcü oyuncu Rus devi Spartak Moskova'nın da transfer gündeminde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN