Beşiktaş'ın defansına İtalya tankı geliyor! Hasan Arat 8 milyon euroluk yıldızla anlaşmaya vardı. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın defansına İtalya tankı geliyor! Hasan Arat 8 milyon euroluk yıldızla anlaşmaya vardı. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Hücum hattını birçok yıldızı transfer ederek güçlendiren siyah-beyazlılarda stoper arayışı devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın defansına İtalya tankı geliyor! Hasan Arat 8 milyon euroluk yıldızla anlaşmaya vardı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılardan yeni bir transfer hamlesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'ın defansına İtalya tankı geliyor! Başkan Hasan Arat 8 milyon euroluk yıldızla anlaşmaya vardı. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'IN DEFANSINA İTALYA TANKI GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecanlandırdı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Napoli forması giyen Leo Ostigard’ı gündemine aldığı ve oyuncunun menajeriyle ilk temasın kurulduğu öğrenildi. Stoper transferi yapacak olan Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Napoli forması giyen Norveçli futbolcu Leo Ostigard oldu. Siyah-Beyazlılar'ın 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde temas kurduğu ve yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-23t120331-396.jpg

HASAN ARAT 8 MİLYON EUROLUK YILDIZLA ANLAŞMAYA VARDI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Siyah-Beyazlı kurmayların yıldız oyuncu için önümüzdeki günlerde İtalyan ekibiyle resmi görüşmelere başlayacağı da gelen haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 32 maça çıkan ve takımına 2 gollük katkı sağlayan 1.82'lik savurma oyuncusunun İtalyan ekibiyle 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

yeni-proje-2024-07-23t120347-116.jpg

Norveç formasıyla da 23 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Ostigard'a güncel verilere göre 8 milyon Euro değer biçiliyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferler yakından ilgilendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN