Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Hasan Arat 75 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Hasan Arat 75 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Uzun zamandır teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlı ekip en sonunda Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli hocanın tavsiyeleri doğrultusunda transfer yapmak isteyen Kara Kartal bombayı patlattı. Başkan Hasan Arat 75 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Resmi teklif yapıldı, taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Başkan Hasan Arat 75 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Resmi teklif yapıldı

BEŞİKTAŞ TRANSFER BOMBASINI PATLATTI

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için kollar sıvandı. Şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar yılın transferini gerçekleştirmek üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, MLS ekibi Toronto'dan ayrılmak isteyen Lorenzo Insigne için harekete geçti. ABD'li Brad Friedel, transferi bizzat yönetecek.

yeni-proje-2024-06-09t130132-374.jpg

HASAN ARAT 75 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Teknik Direktör sorununu Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek çözen Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların hedefi İtalyan futbolcu Lorenzo Insigne. MLS ekibi Toronto forması giyen 33 yaşındaki kanat forvet, Avrupa'ya geri dönmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın danışmanlık görevine getirdiği Amerikalı Brad Friedel, ülkesindeki iyi ilişkilerini bu transferi bitirmek için kullanacak.

yeni-proje-2024-06-09t130144-999.jpg

Napoli performansıyla yıldızlaşan ve İtalya Milli Takım formasıyla 54 maçta 10 gole imza atan Insigne, bu sezon Toronto ile 10 maçta 3 gol ve 3 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN