57 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bir bombayı daha patlatıyor: 77 gol 53 asist...

57 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bir bombayı daha patlatıyor: 77 gol 53 asist...

Yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, 57 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Transfer döneminde yıldız isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bu kez de 57 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, gözünü İtalya'ya dikti.

Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçına Süper Kupa'da Galatasaray karşısında çıkacak. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 57 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Rafa Silva, İmmobile, Gabriel Paulista ve Can Keleş'i kadrosuna katan Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, İtalyan devi Juventus formasını terleten Federico Chiesa'yı yakın takibe aldı. Siyah-beyazlı ekibin, İtalyan devine golcü oyuncunun durumunu sorduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek 57,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçen sezon Juventus forması altında 37 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu.

26 yaşındaki golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 324 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 77 gol 53 asiste imza attı. Golcü oyuncu İtalya Milli Takımı formasını ise 51 karşılaşmada terletirken 7 gole imza attı.

Federico Chiesa - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN