Kırsal mahallelere hizmetler devam ediyor

Kırsal mahallelere hizmetler devam ediyor

Burhaniye Belediyesi, Kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Börezli ve Şahinler Mahallerinde yapımı devam eden projeleri yerinde incelerken, yapılan çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti.

Börezli Mahallesi’nde “Çay Bahçesi ve Muhtarlık Binası” Şahinler Mahallesi’nde ise Köy Kahvesi ve Meydan Düzenlemesi çalışmalarını Mahalle Muhtarları, Plan Proje Müdürlüğü teknik personelleri ve Yapı Müteahhitleri ile yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Erbalaban yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken yapılan projelerin en kısa sürede tamamlanacağının bilgisini aldı.

Burhaniye’nin çehresini değiştirecek, bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik anlamda geliştirecek projeleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler öncülüğünde hayata geçirmek adına çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirten Başkan Yardımcısı Erbalaban, “Burhaniye’mizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürürken, hemşehrilerimizin taleplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Belediye olarak bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda ilerletiyoruz. Belediye ekiplerimiz, gece gündüz demeden halkımıza daha iyi hizmet sunmak için aralıksız çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN