İzmirlilere 1 değil, 2 değil, 3'üncüsü geldi! Tüm kent faydalanacak: Uygun fiyata lezzete doyulacak

İzmirlilere 1 değil, 2 değil, 3'üncüsü geldi! Tüm kent faydalanacak: Uygun fiyata lezzete doyulacak

Ekonomik şartların zorlayıcı olduğu bu dönemde İzmirlilere ilaç olacak yeni hizmet başladı. Birçok ilde yaygınlaşan Kent Lokantası projesi kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi de seçim zamanı verdiği sözü tutarak kente yeni bir Kent Lokantası daha açtı. Uygun fiyatla kaliteli ve güvenilir yemek yeme imkanı sunan bu hizmetten tüm kent faydalanacak…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın 180 günlük görev süresini kapsayan Hızlı Eylem Planı kapsamında vaat ettiği projelerden biri olan Kent Lokantası, kent genelinde yaygınlaştırılmaya devam ediyor. İlk olarak Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı ve Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete sunulan Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı. Yeni lokanta, Kaymakamlığın karşısında yer alacak ve hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek. Menüler, dört çeşit yemekten oluşacak ve fiyatı 50 TL olarak belirlenecek.

KENT LOKANTALARI GIDA GÜVENLİĞİ ve EKONOMİK FİYATLARLA HİZMET VERİYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Grand Plaza AŞ’de görevli gıda mühendisi Ayşe Berfu Yalınsu, Kent Lokantaları’nın menülerinin günlük olarak özenle hazırlandığını belirtti. Yalınsu, “Gıda güvenliğini gözeterek Fuar İzmir’de yaptığımız üretimle Kent Lokantalarımıza yemeklerimizi gönderiyoruz. 4 çeşit yemekten oluşan menülerimizi 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Temelde lezzetli, sağlıklı ve ekonomik gıda var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın da öncelik verdiği şekilde kentimizin farklı noktalarında lokantalarımızı artırmak için çalışıyoruz” dedi.

izmire-ucuncu-kent-lokantasi-1.jpg

KARABAĞLAR HALKI YENİ LOKANTAYI MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Kent Lokantası’nın üçüncü şubesinin açılması, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Taksici esnafı Serkan Derin, “Bizim için çok iyi oldu. Dar gelirli aileler için önemli bir imkan. Herkes gelsin yesin. Yemekler çok güzel, fiyat uygun” ifadelerini kullandı.

Vatandaş Elif Güner, “Belediyemiz sağ olsun. Karnımızı doyurduk. Kemeraltı’nı çok merak ediyordum. İyi ki burada da açıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Hayırlı olsun. Devamını da dileriz” şeklinde konuştu.

Zübeyir Can: “38 yıldır İzmir’deyim. Geçmiş dönemin belediye başkanlarını gördüm, icraatlarını da gördüm. Ama son yapılan bu yemek projesinde Cemil Tugay Bey’i tebrik ediyorum. İzmir’in böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bu sözü yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah sayılarını artırsınlar. Şöyle bir yemeği dışarıda yemeye kalksak 200-250 TL civarında iken biz buna 50 TL ödüyoruz” diye belirtti.

izmire-ucuncu-kent-lokantasi-2.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kent Lokantaları projesiyle sosyal yardımlaşmayı ve ekonomik kriz dönemlerinde halkın ekonomik yükünü hafifletmeyi hedefliyor. Kent Lokantası sayısının artması ve daha fazla bölgede hizmet vermesi, şehrin çeşitli yerlerindeki vatandaşlar için benzer imkanları sağlayacak.

Bu adımlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın toplumsal refahı artırma ve ekonomik sıkıntıları hafifletme konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN