İstanbullu gidiyor, Ankaralılar kıskanıyor! Bedava romantik boğaz turu: İkramlardan da ücret alınmıyor

İstanbullu gidiyor, Ankaralılar kıskanıyor! Bedava romantik boğaz turu: İkramlardan da ücret alınmıyor

İstanbullular oraya gidiyor, Ankaralılar kıskanıyor! Bedava romantik boğaz turu! İkramlardan bile ücret alınmıyor...

İstanbul’da boğaz turu yapmanın keyfini ücretsiz olarak çıkarmak ister misiniz? Üsküdar Belediyesi, Valide Sultan Gemisi ile herkese açık ücretsiz boğaz turu imkanı sunuyor.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ BOĞAZ TURU

Üsküdar Belediyesi, Valide Sultan Gemisi ile ücretsiz boğaz turu düzenliyor. Bu turdan yararlanmak için Üsküdar sakini olmanız gerekmiyor, herkes katılabiliyor. Geminin açık ve kapalı alanları, bay bayan tuvaletleri ve mescit gibi çeşitli alanları bulunuyor.

resim-2024-07-30-154228451.png

Tur boyunca ücretsiz termos çay ve taptaze simit ikramı da yapılıyor. Bu hizmet, boğaz turunu daha keyifli hale getiriyor.

Gemi turunda, geçtiğiniz yerlerle ilgili bilgi veren bir rehber de bulunuyor. Bu sayede, İstanbul Boğazı'ndaki tarihi ve turistik yerleri daha yakından tanıyabilirsiniz.

GÜZERGAHTA NELER VAR?

Üsküdar İskelesi'nden hareket eden gemi, sahil boyunca ilerleyip 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçiyor ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar devam ediyor. Köprünün altından dönüş yapan gemi, karşı sahil boyunca ilerleyerek tekrar Üsküdar İskelesi'nde turu sonlandırıyor. Bu keyifli tur, yaklaşık 1.5 saat sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN