Yüzde 10 vergi avantajını duyan Türk girişimciler o Avrupa ülkesine göç ediyor! Türkiye'den gelenlere kolaylık sağlanıyor

Yüzde 10 vergi avantajını duyan Türk girişimciler o Avrupa ülkesine göç ediyor! Türkiye'den gelenlere kolaylık sağlanıyor

Türkiye'deki yüksek vergiler, genç girişimcilerin gözünü korkuturken çok sayıda kişi Balkanlar'daki o ülkeye yerleşmeye başladı. Ülkedeki vergi oranının yüzde 10 olması, bu ülkeye olan ilgiyi daha da artırıyor. İşte detaylar...

Kuzey Makedonya, son dönemde Türkiye'den göç alan ülkelerden biri oldu. Bunun nedeni ise yüzde 10 vergi avantajıdır.

Türkiye'den Kuzey Makedonya'ya göç edenler, vergi avantajı sayesinde maddi anlamda daha rahat bir yaşam sürdürebileceğini düşünüyor. Üstelik Kuzey Makedonya, Avrupa ülkelerine 3 gün içinde vize almak mümkün.

KUZEY MAKEDONYA YÜZDE VERGİ AVANTAJI NEDİR?

Gercekgundem'de yer alan habere göre, Kuzey Makedonya'da yüzde 10 vergi indirimi uygulaması, hem bireysel hem de kurumsal düzeyde yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor. Düşük vergi oranı, iş dünyasının dikkatini çekiyor.

Ayrıca vizesiz seyahat imkanı da ülkeyi cazip kılan faktörlerden biri. Vizesiz seyahat imkanı sayesinde Kuzey Makedonya'ya seyahat etmek isteyenler, bürokratik engellerle uğraşmadan kolaylıkla ülkeye giriş yapabiliyor.

Bu durum da turizm potansiyelini artırmakta birlikte ülkeye olan ilgiyi de artırıyor.

KUZEY MAKEDONYA NEREDE, AVRUPA ÜLKESİ Mİ?

Bir Avrupa ülkesi olan Kuzey Makedonya, Balkanlar'da denize kıyısı olmayan bir ülke.

1991 yılında Yugoslavya'dan ayrılarak bağımsızlığını kazandı. Kuzeyde Sırbistan ve Kosova, batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan, doğuda Bulgaristan ile komşu.

Kuzey Makedonya'nın 2 milyon 82 bin nüfusu bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN