Facebook dolandırıcılarına dikkat: Sahte ilanlarla böyle vurgun yapıyorlar! 71 yaşındaki adamı bakın nasıl kandırdılar

Facebook dolandırıcılarına dikkat: Sahte ilanlarla böyle vurgun yapıyorlar! 71 yaşındaki adamı bakın nasıl kandırdılar

Beğendiği elektrikli motosiklet almak isteyen adam, dolandırıcıların sözde indirimine kanarak hızlıca gönderdiği parasını kaptırdığını kısa sürede anladı. İşte detaylar...

Ankara'da ikamet eden 71 yaşındaki Bahtiyar Z., sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta elektrikli motor ilanlarına bakıyordu. Uygun fiyatlı bir ilanı görünce hemen ilan sahibiyle iletişime geçti.

Motosikletin ilan fiyatı 7 bin 500 TL iken 5 bin TL'ye anlaşan Bahtiyar Z., iletişime Whatsapp üzerinden devam ederek şahıslara parayı ertesi gün göndereceğini söyledi. Ardından gelen IBAN numarasına parayı gönderdi.

PARAYI ALIP NUMARASINI ENGELLENDİLER

Tvnota'da yer alan habere göre, parayı gönderdikten sonra eline ne elektrikli motosikleti ulaştı ne de aramalarına cevap alabildi. Şahısların kendisini engellediğini ve ulaşamadığını fark eden Bahtiyar Z., karakola giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Olaya ilişkin soruşturma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN