Esenyurt Belediyesi can dostlarının yanında

Esenyurt Belediyesi can dostlarının yanında

Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları için mama ve su desteğini sürdürüyor. Belediyenin Modern Hayvan Bakımevi’nde üretilen yüksek proteinli kedi ve köpek mamaları, ekipler tarafından günlük olarak besleme noktalarına bırakılıyor.

Hayvan dostu belediyecilik çalışmalarıyla örnek olan Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları için su ve mama desteğine devam ediyor. İlçedeki yüzlerce besleme noktasına her gün mama ve su bırakan ekipler, hayvanların rutin kontrollerini de yapıyor. Ekipler, kedi ve köpeklerin yaşam alanlarını temizlemeyi de ihmal etmiyor. Hayvanseverler, can dostlarımızın aç kalmaması için yürütülen bu hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür ediyor.


Hem sağlıklı hem ekonomik

Mamalar, hem sokak hayvanlarının daha sağlıklı beslenmesi hem de tasarruf sağlamak amacıyla Esenyurt Belediyesi’nin mama üretim tesisinde üretiliyor. Modern Hayvan Bakımevi’nde bulunan tesiste, uzman ekipler tarafından ilçe genelindeki fabrika, restoran, hastane gibi mekanlardan toplanan yemek atıkları yüksek proteinli mama haline getiriliyor. Üretilen sağlıklı mamalar hem ilçe genelindeki hayvan besleme alanlarına düzenli olarak bırakılıyor hem de belediyeye ait barınakta bulunan hayvan dostlarımızın beslenmesinde kullanılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN