İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı! 50 TL’ye en sağlıklı beslenme: ‘Kentin her noktasına yayacağız’

İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı! 50 TL’ye en sağlıklı beslenme: ‘Kentin her noktasına yayacağız’

Türkiye’nin birçok ilinde yaygınlaşan kent lokantalarını İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı. 4 çeşit yemeğin 50 TL’den satıldığı yeni lokanta Menemen’de açılırken, vatandaşın da yüzü güldü…

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik krizde vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek sunma amacıyla hayata geçirdiği Kent Lokantaları projesinin dördüncü şubesi Menemen’de hizmete girdi. Daha önce Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı, Çiğli Maltepe Mahallesi ve Karabağlar’da hizmete açılan bu lokantalar, sağlıklı, lezzetli ve ekonomik menüleriyle İzmir halkına destek sağlıyor. Menemen’de Mermerli Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:30-A adresinde açılan yeni Kent Lokantası, hafta içi her gün saat 11.30 itibarıyla hizmet veriyor ve dört çeşit yemekten oluşan menüyü 50 TL karşılığında sunuyor.

İZMİR GENELİNDE YAYGINLAŞACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Grand Plaza AŞ tarafından işletilen Kent Lokantaları, vatandaşlardan olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor. Grand Plaza AŞ’de görevli gıda mühendisi Ayşe Berfu Yalınsu, Kent Lokantaları hakkında, “Başkanımızın seçim vaadi olan Kent Lokantalarının dördüncüsünü Menemen’de açtık. İzmir halkı bu hizmetten oldukça memnun. Lokantalarımızda sağlıklı, kaliteli ve ekonomik yemek sunuyoruz. Herkes gönül rahatlığıyla gelip lezzetli ve besleyici yemeklerimizi tüketebilir,” dedi. İzmir genelinde yeni Kent Lokantalarının açılması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yalınsu, özellikle öğrenciler, emekliler ve çalışanların yoğun olduğu bölgelere öncelik verildiğini belirtti.

izmire-dorduncu-kent-lokantasi-1.jpg

MENEMEN HALKI ÇOK MUTLU

Menemen Kent Lokantası’nı ilk ziyaret edenlerden Mustafa Aydın, toplumsal fayda sağlayan bu hizmetin yaygınlaştırılmasını istediklerini belirterek, “Daha önce Çiğli’deki Kent Lokantası’nda yemek yemiştim. Topluma bu şekilde fayda sağlayan bir hizmet sunulması çok anlamlı. Yemeklerin lezzeti, kalitesi ve fiyatlar çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Bir diğer Menemenli Ömer Paral ise “Bu hizmete ihtiyacımız vardı. Çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli, fiyatlar ise çok uygun,” şeklinde konuştu.

Erdinç Demir isimli vatandaş da Kent Lokantası’ndan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Önceden 100 liraya bir sandviç yiyorduk. Şimdi 50 liraya dört çeşit yemek yiyebiliyoruz. Bu hizmetin devam etmesini diliyoruz,” dedi.

izmire-dorduncu-kent-lokantasi-2.jpg

SAĞLIKLI, LEZZETLİ VE EKONOMİK MENÜ

Kent Lokantaları’ndaki dört çeşit yemek, Grand Plaza AŞ bünyesindeki gıda mühendisleri tarafından her gün özenle belirleniyor. Menüde doyurucu bir ana yemek, çorba, pilav veya makarna gibi yan yemekler ve tatlı veya meyve gibi ek ürünler bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi üretimi olan Bademsu doğal kaynak suyu ve Halk Ekmek de menüye dahil olarak sunuluyor. İzmirlilere sağlıklı, lezzetli ve ekonomik yemek imkânı sağlayan bu lokantaların İzmir geneline daha fazla yayılması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN