Bu fırında ekmek ücretsiz! Niğdeli fırıncı yaptı, giden poşetini doldurdu: O kişilere de yarı fiyatına satılıyor

Bu fırında ekmek ücretsiz! Niğdeli fırıncı yaptı, giden poşetini doldurdu: O kişilere de yarı fiyatına satılıyor

Niğde'de yıllarını fırıncılığa veren fırın sahibi Murat Yeşilgül ücretsiz ekmek dağıtımına başladı. Fırına giden poşetini dolduruyor o kişilere ise yarı fiyatına satılıyor. Ekmek almak isteyen bu fırının yolunu tutacak. İşte tüm detaylar…

Niğde Şehitler Mahallesi'nde ekmek fırıncılığı yapan Murat Yeşilgül, şehit aileleri ve gazilere olan Vefa Borcu nedeniyle ücretsiz ekmek hizmetine imza attı. Minnet borcu olduğunu belirterek ücretsiz ekmek satışı gerçekleştiren Yeşilgül, vatandaşın takdirini topladı. İşte tüm detaylar…

ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ EKMEK

Niğde'de fırıncılık yapan Murat Yeşilgül, şehit aileleri ile birlikte gazilere karşı olan minnet borcu olduğunu belirterek ücretsiz ekmek satışı yapıldığını duyurdu.Şehit aileleri ve gazilerin maddi anlamda herhangi bir ihtiyaçları olmadığını bildiğini ancak vefa borcu hissettiğini söyleyen Yeşilgül, Niğde'nin Şehitler Mahallesi'nde büyüdüğünü söyledi.

Şehit ailelerine ücretsiz, gazilere yarı fiyatına ekmek - Niğde Haber Gazetesi

Kendi mahallesinde kendi halkına mak Sıcak ve taze ekmek sunmak için bu hizmete geliştiğini söyleyen Murat Yeşilgül, “Niğde’nin bağrından kopan Ömer Halisdemir gibi şehitlerimize ve gazilerimize minnet, saygı ve vefa borcumuz var. Şehit ailelerine ve gazilere hizmet konusunda kendimizi borçlu hissediyoruz ve bu yüzden de böyle bir karar aldık. Şehit ailelerimizin maddi anlamda herhangi bir ihtiyaçları olmadığını zaten biliyoruz ama biz kendimizde vefa borcu hissettiğimiz için ücretsiz hizmet veriyoruz. Yaralarına az da olsa merhem sürmek, çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diye tüm şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek hizmeti veriyoruz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN