Erdoğan, Putin ile görüştü

Erdoğan, Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde iki ülke arasındaki ilişkiler ile bölgesel ve küresel konuları ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede iki ülke arasındaki ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin güçlenerek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki ülke arasında süregelen üst düzey siyasi diyaloğun önemine dikkat çekti. Erdoğan, gelecek dönemde çeşitli platformlarda hem bölgesel hem de küresel meselelerin detaylıca değerlendirilmesine devam edileceğini vurguladı.

PUTİN'İN DOĞUM GÜNÜNÜ DE TEBRİK ETTİ

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme sırasında Rusya Devlet Başkanı Putin’in doğum gününü de tebrik etti. İkili, ilişkilerin daha da geliştirilmesi için karşılıklı olarak yapıcı adımlar atılacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN