Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu Avrupa devine gidiyor: Şampiyonluk yolunda ağır darbe

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu Avrupa devine gidiyor: Şampiyonluk yolunda ağır darbe

Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Taraftarı şaşırtan ayrılık kısa süre önce duyuruldu. Yıldız oyuncunun yeni adresi Avrupa devi oldu. Şampiyonluk yolunda sarı lacivertli takım çukura bastı. İşte ayrılan futbolcu...

BURAK ÖZTOPRAK

Süper Lig'de yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de ayrılık şarkısı çalıyor. Taraftarın gündemine oturan ayrılık haberi geldi. Şampiyonluk yolunda tökezleyen Fenerbahçe'den ayrılan yıldız oyuncu Avrupa deviyle anlaştı. İşte yeni takımı...

TARAFTARI ÜZEN AYRILIK

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son yılına giren yıldız sağ bek Bright Osayi-Samuel, yeni kontrat görüşmelerinde henüz olumlu bir sonuca ulaşamadı. Avrupa'dan iki kulübün, Nijeryalı futbolcuyu sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia ediliyor.

fenerbahcede-bright-osayi-samuel-gelismesi-lu5w.webp

FENERBAHÇE GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Sarı-lacivertliler, başarılı futbolcuyu bırakmak istemese de İngiltere'den Norwich City ve Fransa'dan Lens, devre arasında Osayi-Samuel'e teklif yapmaya hazırlanıyor. Sabah gazetesinin haberine göre, bu iki kulüp, yıldız oyuncuyu Ocak ayında ikna ederek sezon sonunda bedelsiz transfer etmeyi hedefliyor.

Osayi-Samuel'in şu anda Fenerbahçe'den yıllık 1.8 milyon euro aldığı ve yeni sözleşmesinde 2.5 milyon euro talep ettiği belirtiliyor. Ayrıca, Nijeryalı oyuncunun transfere sıcak baktığı ve 4 yıllık bir kontrat istediği vurgulanıyor. Fenerbahçe'nin ise 2 milyon eurodan fazla bir maaş vermek istemediği konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN