İşte Hyundai'nin Türkiye'deki en ucuz otomobili! Sıfır araç alacaklara müjde: Hem ucuz hem de yakıt derdine son

İşte Hyundai'nin Türkiye'deki en ucuz otomobili! Sıfır araç alacaklara müjde: Hem ucuz hem de yakıt derdine son

Sıfır otomobil hayali kuran vatandaşlar için Hyundai'nin en ucuz modeli paylaşıldı. Türkiye'deki en ucuz otomobillerden birisi olarak, araç alacaklara müjdeli haber verildi. Hem ucuz hem de yakıt dostu olmasıyla dikkat çekiyor. İşte o model...

BURAK ÖZTOPRAK

Uygun fiyatlı otomobil sayısı günden güne azalırken, Hyundai'den sıfır otomobil alacaklara müjdeli haber geldi. Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobillerinden yeni bir tanesini tanıttı. Başlangıç fiyatıyla dikkat çeken model aynı zamanda az yakıyor. İşte o model...

EN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Hyundai, Türkiye'deki elektrikli otomobil pazarına yeni bir soluk getirecek olan tamamen elektrikli mini SUV modeli Inster’in Avrupa fiyatlarını açıkladı. Avrupa’da i20 ile aynı başlangıç fiyatına sahip olan Inster, Türkiye’de %10 ÖTV avantajı sayesinde 950 bin TL civarında bir fiyatla satışa sunulacak. Bu fiyat, Inster'i Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobil yapacak.

İKİ BATARYA SEÇENEĞİ, GENİŞ MENZİL!

gallery-0626-4.jpg

Hyundai Inster, 42 kWh ve 49 kWh olmak üzere iki farklı batarya seçeneği sunuyor. Bu bataryalar, kullanıcıya 327 km ile 370 km arasında değişen bir menzil imkanı sağlıyor. 97 veya 115 beygirlik elektrik motorlarıyla donatılan bu kompakt SUV, %10'dan %80'e kadar hızlı şarjı 30 ila 35 dakika arasında tamamlayabiliyor. Ayrıca, araçta 11 kW AC şarj desteği de bulunuyor.

KOMPAKT BOYUTLAR VE MODERN DONANIM

gallery-0626-1.jpg

Toplam 3.825 mm uzunluğundaki Hyundai Inster, 280 litrelik bagaj hacmiyle küçük ailelerin ve şehir içi kullanımın ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Giriş seviyesinde 15 inç jantlar ve 10,25 inçlik bilgi-eğlence ekranı standart olarak geliyor. Aracın daha üst versiyonlarında ise kış paketi opsiyonel olarak sunuluyor. Bu paket; ısı pompası, ön koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma gibi özellikleri içeriyor.

AVRUPA'DA TESLİMAT, TÜRKİYE’DE İLK ÇEYREK 2025'TE

detail-kv-0626.jpg

Avrupa’da siparişe açılan Hyundai Inster’in teslimatları 2024 sonunda başlayacak. Türkiye'de ise bu kompakt elektrikli SUV modelinin 2025'in ilk aylarında satışa sunulması bekleniyor. Uygun fiyatı ve pratik özellikleriyle Inster, Türkiye’de elektrikli araç pazarında önemli bir konuma yerleşecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN