Bakırköy'deki kaza E-5'i kapattı: Yaralılar var

Bakırköy'deki kaza E-5'i kapattı: Yaralılar var

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde kontrolünü kaybeden bir otomobil bariyere saplandı. Kazada iki kişi yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul Bakırköy'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyere saplandı. Kaza, saat 11.30 sıralarında E-5 Karayolu’nun Havalimanı Kavşağı Topkapı yönünde gerçekleşti.

İstanbul’da E-5’i kilitleyen kaza: Bariyere ok gibi saplandı - 2

İKİ ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

E-5 ana yoldan yan yola girmeye çalışan 34 SJS 96 plakalı otomobilin sürücüsü Necati Albayrak, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını bariyerlere sapladı. Bu sırada, aynı yöne giden 34 KT 4839 plakalı başka bir otomobil, Albayrak'ın aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da hasar gördü.

İstanbul’da E-5’i kilitleyen kaza: Bariyere ok gibi saplandı - 3

Kaza sonucunda, sürücü Necati Albayrak ve arkadaki araçta bulunan bir kadın yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri otomobilde sıkışan sürücü Necati Albayrak’ı kurtararak ambulansa teslim etti.

İstanbul’da E-5’i kilitleyen kaza: Bariyere ok gibi saplandı - 5

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nda bir şeridin kapanmasıyla trafik kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul’da E-5’i kilitleyen kaza: Bariyere ok gibi saplandı - 8

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN