Antalya'da otel yangını: Tatilciler güvenli bir şekilde tahliye edildi

Antalya'da otel yangını: Tatilciler güvenli bir şekilde tahliye edildi

Kemer'deki bir otelde meydana gelen yangın, hızlı müdahale sayesinde kontrol altına alındı. Tatilciler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde aniden çıkan yangın paniğe yol açtı. Tatilcilerin güvenliği için hızla tahliye işlemleri başlatıldı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, alevli bir yangın olmadığını, dumandan etkilenen bazı misafirlerin odalarının balkonlarına çıktığını söyledi.

iag.webp

İtfaiyenin bölgede olduğunu ve yangın merdiveni ile tahliyelere başlandığını belirten Şahin, tüm ilgililerin kurtarma çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü bildirdi.

Şahin, yangının çıkış sebebinin araştırıldığını ifade etti.

"270 KİŞİ KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI"

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da 550 yatak kapasitesine sahip otelde, yangın sırasında misafir olan 270 kişinin kendi imkanlarıyla otelden çıktıklarını söyledi.

antalya.webp

Balkonlarda mahsur kalan 48 kişinin itfaiye ekiplerince kurtarıldığını ifade eden Solmaz, "Yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Dumandan etkilenen 8 misafir kontrol amaçlı olarak hastanelere sevk edildi. Sağlık durumları iyi." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN