İzmir'in en büyük sorununa neşter vuruldu! 549 milyon liralık dev proje: Yeni hastanenin temelleri atıldı

İzmir’in sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması ve hizmet kapasitesinin genişletilmesi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir adım atıldı. İşte detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanında önemli bir adım atarak Eşrefpaşa Hastanesi’nin yeni ek hizmet binasının inşaatına başladı. Başkan Cemil Tugay, bu projeyle birlikte İzmir’in sağlık hizmetlerini daha ileri taşımayı hedeflediklerini duyurdu.

SAĞLIK YATIRIMINDA YENİ BİR DÖNEM

Cemil Tugay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yurttaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelir" ifadesini kullanarak, göreve geldiklerinde gerçekleştirdikleri ilk önemli adımlardan birinin Eşrefpaşa Hastanesi’nin yeni ek binasının temeli olduğunu vurguladı. 549 milyon liralık dev yatırımla hayata geçirilecek proje, sağlık alanında büyük bir ihtiyaç olan yeni hizmet alanlarını da beraberinde getirecek.

MODERN TESİSLERLE DONATILACAK

Yeni ek bina, 6 ameliyathane, yoğun bakım, yeni doğan, kadın doğum, çocuk ve acil servisleriyle donatılacak. İzmir’in sağlık altyapısını güçlendirmek amacıyla hızla ilerleyen projede, modern tıbbi ekipman ve uzman personel ile hastaların en iyi şekilde hizmet alması hedefleniyor. Başkan Tugay, "Son hızla çalışıyoruz ve en kısa sürede İzmirlilerle bu donanımlı sağlık hizmetini buluşturacağız" dedi.

Tugay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“"Yurttaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelir" dedik, göreve başladığımızda ilk icraatlarımızdan biri olarak Eşrefpaşa Hastanemizin yeni ek binasının temelini attık.

549 milyon liralık yatırımla hayata geçireceğimiz projede 6 ameliyathane, yoğun bakım, yeni doğan, kadın doğum, çocuk ve acil servisleri ile çok daha donanımlı bir ek binayı İzmirlilerle buluşturmak için son hızla çalışıyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN