Ankara'nın büyük inşaat projesi başlıyor! 65 milyon TL'lik proje onlarca kişiye ekmek kapısı olacak

Ankara'nın büyük inşaat projesi başlıyor! 65 milyon TL'lik proje onlarca kişiye ekmek kapısı olacak

Gimat Mağazacılık dev projeye adım adım attı. Ankara'nın büyük inşaat projesi başlıyor! 24 ay sonra hazır hale gelecek! 65 milyon TL'lik proje onlarca kişiye ekmek kapısı olacak...

Gimat Mağazacılık, önemli bir proje olan 2. Etap için dev bir adım atarak, AY GYO ve EKS Furkan 21 Yapı İnşaat ortaklığıyla kat karşılığı sözleşme imzaladı. Bu anlaşma ile projeye yaklaşık 65 milyon TL'lik ipotek alınarak start verildi ve Yenimahalle Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün onayıyla proje hız kazandı.

27.943 M²'LİK ALANDA İNŞA EDİLECEK

gimat-gross-1024x470.jpg

Halk’ın haberine göre; roje, 62.924 ada 1 parsel üzerinde toplam 27.943 m²'lik alanda inşa edilecek. Projenin detayları şu şekilde:

Toplam İnşaat Alanı: 27.943 m²

Otopark Alanı: 10.000 m²

Mağaza ve Ofis Alanları: %46 oranında Gimat Mağazacılık’a tahsis edilecek. Bu oran, şirketin toplam haklarını %56-57 seviyesine çıkarıyor.

24 AYDA TAMAMLAMA HEDEFİ

Yüklenici firma, inşaat ruhsatı alındıktan sonra projeyi 24 ay içinde tamamlamayı taahhüt etti. Proje, alışveriş sokağı, ofis blokları ve sosyal alanlar gibi çeşitli unsurlardan oluşuyor. İnşaatın tamamlanmasının ardından, gayrimenkul hazır hale getirilip kullanıma açılacak.

Proje kapsamında gerekli inşaat ruhsatları alındı ve iksa ruhsatı onayı da tamamlandı. Bu onayla birlikte kazı işlemlerine başlanacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN