Özcan Deniz açtı ağzını yumdu gözünü! Kızıl Goncalar’ın ceza yemesine ateş püskürdü: “Ahlaksızlık denizinin içinden…”

Özcan Deniz açtı ağzını yumdu gözünü! Kızıl Goncalar’ın ceza yemesine ateş püskürdü: “Ahlaksızlık denizinin içinden…”

Uzun bir aradan sonra tekrar televizyon ekranlarına geri dönen Özcan Deniz, FOX TV’de Kızıl Goncalar dizisiyle son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Dizinin RTÜK tarafımdan hem para hem de yayın durdurma cezasına çarptırılması Özcan Deniz’i sinirlendirdi. Deniz, Sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü…

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı ve FOX TV’de yayınlanan son zamanların en iddialı dizisi Kızıl Goncalar, ilk bölümünden beri tepkilerin odağı haline geldi. İzleyiciler tarafından yapılan eleştirileri incelemeye alan RTÜK, hem diziye hem de kanala idari para cezası uygularken aynı zamanda 2 yayın durdurma cezası verdi. Yaşanan bu olaydan sonra Özcan Deniz tepkisini dile getirdi.

yeni-proje-9.jpg

SOSYAL MEDYADAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

RTÜK tarafından verilen yayın durdurma kararının, İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi tarafından onaylanmasıyla beraber dizinin son 2 bölümü ekranlara gelmedi. Bir kesim tarafından oldukça beğenilen söz konusu dizi bir kesim tarafından ise ciddi eleştirilerin odağında yer aldı.

Dizinin durdurma kararı ile ekranlardan uzak tutulması ok oyuncuların da tepkisine neden olurken yaşanan bu olayların ardından dizinin başrolü Özcan Deniz, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Deniz, Yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak'ta yeniden ekranlardayız.”

capture-20240111145928188.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN