Müge boz oğluna neden 'Rika' ismini verdiğini açıkladı

Müge boz oğluna neden 'Rika' ismini verdiğini açıkladı

Yakın zamanda ikinci kez anne olan Müge Boz takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğinde oğluna neden "Rika" adını verdiklerini açıkladı. Kosta Rika tatilinde isme karar verdiklerini belirten Boz, "Rika, varlık içinde, refah içinde anlamına geliyor." diye konuştu.

Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 yılında Barselona'da dünyaevine giren oyuncu Müge Boz, 1 Haziran'da ikinci kez anne oldu. Vina'dan sonra bu kez erkek evlat sahibi olan Boz, bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi.

6-001.jpg

Ünlü çift, oğullarına "Rika" ismini verdi.

Caner Erdeniz eşinin doğum yaptığını "1 Haziran sabah saatlerinde oğlumuz Rika Erdeniz sağlıkla dünyaya geldi. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler." sözleriyle duyurmuştu.

7-001.jpg

'CİNSİYETİ CANER BİLDİ'

Şimdilerde çocuklarıyla ilgilenen Müge Boz, sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap etkinliği yaptı.

Hamileliğinde 14 kilo aldığını açıklayan Müge Boz, oğlunun babasına benzediğini söyledi.

3-001.jpg

Ünlü oyuncu, "Rika, Vina’nın bebekliğine de çok benziyor ama ayakları aynı Caner’e benziyor." dedi.

Cinsiyeti bebek doğduktan sonra öğrendiklerini anlatan Müge Boz, "Bebeği aldılar sonra sordular bize. Ben 'kız' dedim, bilemedim. Caner 'erkek' dedi." ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

'KOSTA RİKA'DAN ESİNLENDİK'

Oldukça fazla sorulan "Rika isminin anlamı nedir?" sorusuna da yanıt veren Boz, oğlunun ismine karar verme hikayelerini anlattı.

9-001.jpg

Boz, "Biz aslında Rika ismine Kosta Rika tatilinde karar verdik. Elvin Levinler'in eşi Bülent önerdi. Bizim de hoşumuza gitti, anlamlarını araştırmaya başladı.

1-012.jpg

Rika, varlık içinde, refah içinde anlamına geliyor. Japonca'da barış içindeki hükümdar demek. Arapça'da ise eski zamanlarda kullanılan çok özel bir yazı biçimi anlamında."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN