‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon kadrosu belli oldu: 5 yeni oyuncu geliyor

‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon kadrosu belli oldu: 5 yeni oyuncu geliyor

'Kızılcık Şerbeti', üçüncü sezon çekimlerine 23 Ağustos’ta ekranlara geri dönüyor. Diziye Şebnem Bozoklu, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Şebnem Dönmez, Servet Pandur ve Fırat Çelik katıldı.

Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna beş oyuncu dahil oldu. Dizinin çekimleri 23 Ağustos’ta başlayacak. Dizinin yeni sezonuna beş yeni oyuncu katıldı.

'Kızılcık Şerbeti' üçüncü sezona katılan oyuncular şöyle:

Şebnem Bozoklu, 'Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) İzmir’den gelen kuzeni olan Meri karakterine hayat verecek.

'Kızıl Goncalar' dizisinde Affan karakterini canlandıran Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu. Yüzgüleç, 'Kızılcık Şerbeti'nde Firaz karakterini canlandıracak ve Nursema (Ceren Karakoç) ile partner olacak.

Şebnem Dönmez, 'Heves' rolüyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves’i canlandıracak.
Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın 'Hacı Asude'ye hayat verecek.

Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in hayat vereceği ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan 'Firuz'un da annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Fırat Çelik dizide yayınevi sahibi 'Cemal' rolüne hayat verecek. Hikayeyle ilgili sızan ilk bilgilere göre Cemal, Kıvılcım için gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN