Gökçe’nin ikinci konseri de iptal edildi

Gökçe’nin ikinci konseri de iptal edildi

Türkiye'de konser yasakları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Onur Haftası’ndaki mesajı nedeniyle Sandıklı konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Gökçe'nin bu kez de Hayrabolu'da vereceği konser iptal edildi.

Şarkıcı Gökçe’nin Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı’da vereceği konser Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından 7 Ağustos'ta iptal edilmişti. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Gökçe’nin Sandıklı sınırlarına giremeyeceğini açıklamıştı.

PEŞ PEŞE KONSER YASAKLARI

Müzisyen Gökçe, Sandıklı’dan bir gün sonra Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 31’inci Ayçiçeği Festivali’nde 12 Ağustos’ta sahneye çıkacaktı. Ancak ilçenin belediye başkanı Dr. Osman İnan da Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gibi, LGBTİ+’ye destek verdiği gerekçesiyle Gökçe’nin konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Bursa Nilüfer Belediyesi ise bu sene 1-2-3 Eylül’de Balat Atatürk Ormanı’nda düzenleyeceği Nilüfer Müzik Festivali’ni Bursa Valiliği'nin kamp ve içki satışını yasaklaması üzerine iptal etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN