Manisa'da ahırda yangın çıktı, 7 inek telef oldu

Manisa'da ahırda yangın çıktı, 7 inek telef oldu

Manisa'nın Selendi ilçesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşın ahırında yangın çıktı. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangında 7 büyükbaş telef oldu. Hayvanlarını kurtarmak isteyen Gülden Aktürk isimli vatandaşın vücudunda da yanıklar oluştu.

Manisa'nın Selendi ilçesi kırsal Karabeyler Mahallesi Tefçiler Sokak'taki ahırda yangın çıktı. Saat 12.00 sıralarında çıkan ve sebebi belirlenemeyen yangında alevler kısa sürede ahırın tamamını sardı.

İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatin sonunda yangını söndürdü ancak jandarma ve sağlık ekiplerinin de geldiği olay yerinde yapılan inceleme sonucu 7 ineğin öldüğü anlaşıldı.

Hayvanlarını kurtarmak isteyen Gülden Aktürk'ün de yüzünde ve kollarında yanıklar oluştu. Hastaneye kaldırılan Aktürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN