Dördüncü kez dünyaevine girmişti! Ebru Gündeş'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı... Herkesin ağzı açık kaldı

Dördüncü kez dünyaevine girmişti! Ebru Gündeş'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı... Herkesin ağzı açık kaldı

Murat Osman Özdemir ile Dubai'de dünyaevine girerek dördüncü evliliğini gerçekleştiren Ebru Gündeş'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Murat Osman Özdemir ile dünyaevine girerek dördüncü evliliğini gerçekleştiren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in eski işi herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının eski işini öğrenen hayranları büyük bir şok yaşadı.

İş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai'de dünyaevine girerek dördüncü evliliğini gerçekleştiren Ebru Gündeş'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programında yer alan bilgiye göre; Eski şarkıcının gençlik yıllarında overlokçu olarak çalıştığı öğrenildi. Gündeş hakkında yıllar sonra ortaya çıkan bu bilgi hayranlarını şaşırttı.

Programda şu ifadelere yer verildi:

"Onun eski bir overlokçu olduğunu, Sefaköy'den Merter'e Bayrampaşa'ya kadar uzanan sayısız tekstil atölyesinde çalıştığını ve ilk işinin bu olduğunu biliyor muydunuz?"Ebru Gündeş evlendi; "Herkese teşekkürler" - Magazin haberleri

İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yapan ünlü şarkıcı, 2002 yılında avukat Ömer Durak ile dünyaevine girmişti. 2010 yılında İran Azerisi iş insanı Reza Zarrab'la evlenen Gündeş, 15 Ekim 2011'de kızı Alara'nın dünyaya gelmesiyle anne olma sevinci yaşamıştı.

Mayıs 2021'de, Zarrab'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi’nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini sonlandırma kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN