Uçak rötar yapınca yolcular açlıktan bayıldı! Pegasus'ta sandviç ve su krizi: Yolcular saatlerce bekledi

Uçakta kriz çıktı! Yolcular saatler süren rötara dayanamadı. Uçak rötar yapınca yolcular açlıktan bayıldı! Uçak içinde kargaşa oldu, iki kişi bayıldı. Pegasus'ta sandviç ve su krizi! Yolcular saatlerce bekledi...

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak olan uçakta kaos çıktı. Uçak uzun süren rötar nedeniyle yolcular fenalaşmaya başladı. İki yolcu baygınlık geçirdi.

5 SAATLİK RÖTAR YEDİ

Dün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dalaman'a gitmek üzere Pegasus Havayolları ile seyahat edecek olan yolcular, yaklaşık 5 saatlik rötar nedeniyle zor anlar yaşadı. Uzun bekleyiş sırasında uçak içinde bulunan iki yolcu fenalaşarak bayıldı.

Rötarın uzamasıyla birlikte uçak içinde bulunan yolcular hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor durumda kaldı. Bekleyiş süresince açlık ve susuzluk çeken yolcular, yetkililerden su ve sandviç talep ettiler. Taleplerin ardından yolculara ücretsiz ikram dağıtıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN