Yayladaki yangında 3 kişi yanarak can vermişti! Kan donduran gerçek ortaya çıktı

Trabzon'da bir yayla evinde yangın çıktı. Yaylada yangını söndürmek için yeterli su olmaması nedeniyle yayla sakinleri alevleri gözyaşları içinde izledi. Yangında 3 kişi yanarak hayatını kaybetti. Evin yanıcı madde dökerek ateşe verildiği ortaya çıktı. Gözaltılar var

Feci olay Trabzon Araklı'da Kayacık mahallesine bağlı Haçovit Yaylası’nda yaşandı. A.A.’ya ait yayla evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören komşular ekiplere haber verdi.

9888347.jpg

SÖNDÜRMEK İÇİN YETERLİ SU BULUNAMADI

Bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderilirken, yaylada yangını söndürmek için yeterli su olmaması nedeniyle yayla sakinleri alevleri gözyaşları içinde izledi.

tyyyyy.jpg

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangında A.A., G.A. ve kimliği belirlenemeyen bir kişi olmak üzere 3 kişi yanarak hayatını kaybetti.

KUNDAKLAYAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında evi yanıcı madde dökerek ateşe verdikleri değerlendirilen 3 kişi yakalanıp, gözaltına alındı. Trabzon Valiliği'nden de konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi

"İlimiz Araklı ilçesi Kayacık Mahallesine bağlı Haçovit Yaylasında bugün saat 06.40 sıralarında bir yayla evinde çıkan yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilmiş ve yangın söndürülmüştür. Yangının söndürmesini müteakip evde yapılan incelemede 3 şahsın yanarak vefat ettiği tespit edildi. İlk belirlemelere göre yangının kundaklama sonucu meydana geldiği tespit edilmiş ve olaya karıştığı değerlendirilen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Savcılığına bildirilen olayla ilgili detaylı inceleme başlatılmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN