Televizyon sunucusu Londra'daki evinin önünde bıçaklandı

Televizyon sunucusu Londra'daki evinin önünde bıçaklandı

İran International televizyon kanalının Son Söz programının sunucusu olan Pouria Zeraati, Londra'daki evinin önünde gerçekleşen bir bıçaklı saldırıya maruz kaldı.

2022'de İran'daki hükümet karşıtı protestolara ilişkin kapsamlı haber yapan Iran International, 36 yaşındaki Pouria Zeraati'nin bir grup tarafından saldırıya uğradığını duyurdu.

T24'ün haberine göre, Zeraati'nin evinin yakınında meydana gelen saldırı, polis ekiplerini alarma geçirdi. Saldırının detayları henüz netlik kazanmamış olsa da, polis soruşturmanın derinleştiğini açıkladı.

Polis, bıçaklama olayıyla ilgili soruşturmayı terörle mücadele görevlilerinin yönettiğini söylerken, sunucunun hastanede tedavisine devam edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN