DNA izleri arabasında bulunmuştu: Narin'in amcası için tutuklama istemi

DNA izleri arabasında bulunmuştu: Narin'in amcası için tutuklama istemi

Tüm ülkenin gözü Narin'den Diyarbakır'da 13 gün önce kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi habere çevrilmişken soruşturmayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan amcası S.G., tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde devam ederken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S.G., savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kuran kursuna giden Narin Güran, çıkışta eve dönmemiş, köyde yapılan aramadan da sonuç alınamamıştı. Babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kayıp ihbarında bulundu.

İhbarla bölgeye Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi'nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerden de arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Arama çalışmalarının 11'inci günü olan cumartesi, amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin de muhtarı olan S.G. gözaltına alındı. S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneğinin eşleştiği, amcanın Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve cep telefonundaki WhatsApp yazışmalarını sildiği belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN