Özgür Özel CHP'nin seçim stratejisini açıkladı: Kritik ilçelere odaklanacağız

Özgür Özel CHP'nin seçim stratejisini açıkladı: Kritik ilçelere odaklanacağız

CHP lideri Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında seçim stratejilerini ve planlarını açıkladı. Özel, bu seçimde sadece il mitingleri değil, kritik öneme sahip ilçelerde de miting yapmayı planladıklarını belirtti. Risk ve fırsat analizlerine dayanarak, kazanma ihtimalinin yüksek olduğu ya da risk taşıyan bölgelere odaklanacaklarını ifade etti.

Meclis’te gazetecilerle buluşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim meydanlarına ilişkin planını açıkladı. ‘’Bu seçimde sadece il mitingleri değil, kritik yerlerde ilçe mitingleri de yapmak istiyorum. Risk ve fırsat analizi yaparak, fırsatın yüksek olduğu ya da riskin bulunduğu, kazanma çizgisinin hemen altında ve üstünde olduğumuz yerlere ağırlık vereceğiz’’ dedi. Bu hafta Sosyalist Enternasyonel’e katılacak olan Özel seçim sonrası Azerbaycan’a tebrik ziyaretinde bulunacağını, 15 Nisan’da da Ramallah’a gidip Abbas’la görüşeceğini açıkladı.

MAHMUD ABBAS'LA GÖRÜŞECEK

Ayrıca, CHP lideri, seçim sonrası için uluslararası ziyaretler planladığını da açıkladı. Bu hafta Sosyalist Enternasyonel'e katılacak olan Özel, seçimden sonra Azerbaycan'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirecek ve 15 Nisan'da Ramallah'ta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelecek.

Özel, parti içindeki tartışmalara ve muhaliflerin olası kurultay çağrısına da değindi. Güçlü ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını, örgüt içinde ve sahada yapılan işlerin olumlu yansımalarını gördüklerini belirterek, eleştirilere cevap verdi. Şükrü Genç'in adaylık sürecinde ikna edilemediğini, ancak parti içindeki birliği ve seçim stratejisini bozmayacak şekilde ilerleyeceklerini ifade etti.

MİTİNGLERDE RİSK VE FIRSAT ANALİZİ

CHP'nin seçim stratejisi, risk ve fırsat analizlerine dayalı olarak belirlenen mitingler, uluslararası ziyaretler ve iç dinamiklere dair yapılan açıklamalar, Özel'in liderliğinde partinin seçimlere nasıl bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor. Bu planlar, seçmenin ve partililerin beklentilerini karşılamayı ve olası seçim başarısını maksimize etmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN