Onlar 1 Mayıs dinlemiyor! Tarım işçileri tam gaz devam: Tarladaki mesai yoğun

Onlar 1 Mayıs dinlemiyor! Tarım işçileri tam gaz devam: Tarladaki mesai yoğun

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde onlar dinlenmiyor! Tarım işçileri tam gaz üretime devam ediyor! Tarladaki yoğun mesai sürüyor...

Kilis'te, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde tarım işçileri, tarlalarda mesai yaparak günlerini geçiriyor. Sabahın erken saatlerinde tarlalara giden işçiler, üretime katkı sağlıyor.

Tarlalarda çalışan işçilerden Haydar Bay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işçi bayramı olmasına rağmen tarlada çalışarak üretime destek verdiklerini belirtti. Tarım sektöründe işçi bayramının olmadığını ifade eden Bay, "Bayram olsa da üretim beklemez, çalışmak zorundayız." dedi.

Bay, işçilerin bir araya gelerek el ele, omuz omuza çalıştığını vurgulayarak, "Sebze üretimi, bayram da olsa maalesef beklemez, üretimi durduramayız. Tarlada şu an maydanoz hasadı yapıyoruz. Sabah erken saatlerde işbaşı yaparak, biçilen maydanozları Kilis ve çevre illere gönderiyoruz. Maydanoz hasadı yaklaşık 3 ay sürüyor." şeklinde konuştu.

İclal Bay da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tarlada çalışarak geçirdiklerini dile getirdi. Bay, "İşçinin bayramı, işi bittiği zaman yevmiyesini aldığı zamandır." şeklinde görüş belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN