Çocukların kavgası cinayetle bitti: Baba öldü, oğlu ağır yaralı

Çocukların kavgası cinayetle bitti: Baba öldü, oğlu ağır yaralı

Ankara'da 13 yaşındaki iki çocuk arasında başlayan tartışmaya aileler karıştı. Bıçaklı kavgaya dönen olayda baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi’nde, 13 yaşındaki M.N.A. ile aynı yaştaki arkadaşı arasında çıkan kavga, ailelerin müdahalesiyle daha da büyüdü. Baba Mustafa Arslan, oğlunu yanına alarak diğer çocuğun evine gitti.

İki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

10109278.jpg

BABA OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Baba ve oğlu 19 yaşındaki Abdülbaki Işık tarafından bıçaklandı. Baba Mustafa Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan oğlu M.N.A. ise hızla Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun durumunun kritik olduğu öğrenildi.

10109279.jpg

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, saldırgan Abdülbaki Işık’ı gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN