Öğretmenler bile sırada! ABB 133 kişilik kadro açtı başvurular 4 bine yaklaştı! Başvurular için son günler

Öğretmenler bile sırada! ABB 133 kişilik kadro açtı başvurular 4 bine yaklaştı! Başvurular için son günler

Ankara Büyükşehir Belediyesi 130 kişilik yeni alımlar için ilan yayınladı. Belediye bünyesinde yapılacak zabıta alımları için 133 kişilik kadroya 4.000'den fazla başvuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünde kuyruklar uzadıkça uzarken başvuruya gelenler arasında öğretmenler bile yer alıyor. Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın.

Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımları için yeni ilanlarını paylaştı. 133 zabıtanın alınacağı belirtilirken ilanlar için 4.000'den fazla başvuru sağlandı. İş bulmanın zor olduğu bu süreçte kaçırılmaz bir şans olarak görülen zabıta alımları birçok kişi tarafından ilgi görüyor. İşte tüm detaylar…

ÖĞRETMENLER BİLE BAŞVURU YAPIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan zabıta alımları için başvurular devam ediyor. Başvuru kuyruğu metrelerce uzarken yalnızca Ankara'da yaşayanlar değil farklı illerden gelenlerin bile olduğu görüldü. Farklı bölüm mezunlarından ilana yoğun ilgi görülürken atamalardan ümidini kesmiş öğretmenler de zabıta olmak için başvuru yapıyor. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları da ABB tarafından açılan zabıta alımlarına kaçırmak istemedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 250 ZABITA MEMURU ALIYOR | Haber 06 - Ankara'nın Haber Merkezi

Zabıta adayı olmak isteyen adaylar mezun oldukları bölümü ve neden başvuru yaptıklarını da söyledim. KPSS sınavından 71 aldığını ifade eden bir kişi coğrafya öğretmenliğinden mezun olduğunu ancak atamaların yetersiz olması nedeniyle farklı alanlara yöneldiğini söyledi.

DEVAMLILIK ÖNEMLİ…

2017 yılında Aksaray Üniversitesi'nde Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olduğunu ifade eden bir kişi KPSS'den 75 puan almış olmasına rağmen burada bulunduğunu belirtti. Baş Buraya gelen birçok kişinin 80 üstü puan almış olduğunu ifade eden vatandaş fizyoterapistlerin bile başvuru yaptığını ve herkesin sürdürülebilir bir iş aradığını aktardı.

Ankara Büyükşehir, 133 zabıta alımı yapacak

HERKES MEMUR OLMAK İSTİYOR

Kamu kurumlarında alımların azalması ile birlikte memur olmak isteyen kişilerde her fırsatı değerlendiriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, başvuru kriterleri için şu ifadeleri kullandı:

“Zabıta Daire Başkanlığı bünyesine 133 zabıta arkadaşımızı daha katacağız. 4 bine yakın başvurumuz oldu. Kadın arkadaşlarımız için 1.60 boy erkek arkadaşlarımız için 1.67 boy olmak üzere; KPSS 2024’ten P3 notu en düşük 65 olacak şekilde başvurular yapıldı.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alımı için ilana çıktı - Ekonomim

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar 11 Ekim 2024 tarihine kadar http://ankara.bel.tr adresi üzerinden Online olarak başvuru yapabilecek. Başvurular kapsamında gerekli olan belgeler Atatürk Spor ve Sergi Sarayına şahsen getirilmelidir. Başvuruların ilk aşamasını başarıyla geçen adaylar mülakat tarihleri için 18-24 Ekim tarihlerini bekleyecek.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN