Sergen Yalçın'dan yıllar sonra gelen Aboubakar itirafı! "Adam sorunlu bizi yarı yolda bırakır..."

Sergen Yalçın'dan yıllar sonra gelen Aboubakar itirafı! "Adam sorunlu bizi yarı yolda bırakır..."

Teknik adamlığa ara vererek yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönem hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Antalyaspor'u çalıştıran, sezonun sona ermesiyle birlikte teknik adamlığa ara vererek yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştırdığı sezon hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Kafa Sports kanalında Candaş Tolga Işık'a konuşan Yalçın, kiralık olarak Hatayspor'a transfer olan, bonservisi ise Beşilktaş'ta olan golcü oyuncu Vincent Abobubakar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Söz konusu dönemde siyah-beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi'ye, Aboubakar'ın 'sorunlu' bir futbolcu olduğunu söylediğini vurgulayan Yalçın, şunları söyledi:

"Yönetime devre arası ‘Aboubakar'ın sözleşmesini yenileyin, adam sorunlu bizi yarı yolda bırakır’ dedim. Hatta yalvardım Çebi'ye "Hulk'u alalım" diye. Yüzde 100 alınması lazım diye rapor verdim. Komik de rakamdı ama almadı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN